Tietoa

Espoon Judokerho on perustettu vuonna 1985 — takana on siis jo 30 vuotta aktiivista toimintaa judon parissa. Espoolaisen judon perinteet ulottuvat vieläkin kauemmaksi — 1990-luvulla Espoon judokerhoon liitettiin toinen espoolainen judoseura, Tapion Judo Ikari, jonka juuret sijoittuvat 1960-luvulle.

Espoon Judokerho tarjoaa viikoittain useita harjoituksia jäsenilleen. Treeneissä viihtyvät niin lapset kuin aikuisetkin ja vasta-alkajat sekä kokeneet judokat. Eri ikäisille ja -tasoisille harrastajille on omat ryhmänsä. Harjoituspaikkanamme toimii Tapiolan urheilutalon judosali, osoitteessa Urheilupuistontie 2, 02200 Espoo. Sali remontoitiin 2013 ja judosalin tatami uusittiin vuonna 2014, joten puitteet ovat hyvät.

Tervetuloa hyvään seuraan. Kokeneiden ohjaajiemme johdolla judon harjoittelu on sekä hauskaa, turvallista että tehokasta!

Yleistä

Harjoituksissa, koulutuksissa ja vyökokeissa saatetaan ottaa valokuvia ja niitä voidaan Espoon Judokerhon nettisivuilla sekä sosiaalisen median tileissä. Mikäli et halua tulla kuvatuksi, ilmoita siitä etukäteen seuran vastuuhenkilölle tai harjoitusten vetäjälle.

Henkilötietojen käsittelijän seloste käsittelytoimista