Värivöitä!

Junnuryhmässä suoritettiin tänään onnistuneesti keltaisen ja oranssin vyön kokeita. Suoritukset olivat hienoja ja kokelaiden valmistautuminen palkittiin. EJK onnittelee! 👏🏻

Vyökoe 19.5.

Kausi ja sitä myötä ohjatut harjoituksetkin päättyvät toukokuun viimeisellä täydellä viikolla, eli viimeiset peruskurssin ja jatkoryhmän ohjatut harjoitukset ovat helatorstaina 26.5. ja muksujen lauantaina 28.5. Kesä- ja heinäkuun kaikki vuorot ovat vapaavuoroja, joihin voi tulla harjoittelemaan omatoimisesti tai kaverin kanssa. Ohjatut harjoitukset jatkuvat taas elokuussa suurin piirtein koulujen alkamisen yhteydessä; tarkemmat päivämäärät vahvistetaan ja tiedotetaan lähempänä ko. ajankohtaa.

Kevätkauden vyökoe pidetään torstaina 19.5. kello 18:00 alkaen tavallisten harjoitusten sijaan. Koepäivänä ei järjestetä muuta ohjattua toimintaa. Vyökokeeseen voivat osallistua kaikki valkovöiset seuran jäsenet ilman erillistä ilmoittautumista. Värivöiden osalta osallistumisesta sovitaan ja ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Kokeeseen osallistuminen edellyttää voimassa olevaa seuran jäsenyyttä sekä Suomen Judoliiton lisenssiä. Koetilaisuudessa käytetään valkoista judopukua ja mahdollinen judopassi on syytä ottaa mukaan.