Kauden 2021-2022 jäsenmaksut nyt suoritettavissa

Kaudesta 2021-2022 alkaen seuran jäsenmaksu ei enää sisällä Suomen Judoliiton lisenssiä ja vakuutusta. Seuran jäsenyys ja liiton lisenssi ostetaan erikseen Suomisportissa.

Seuran jäsenmaksu kaudelle 2021-2022 on 50 euroa. Jäsenmaksu oikeuttaa osallistumaan kaikkiin omaan ikään ja tasoon nähden sopiviin harjoituksiin. Kauden 2021-2022 jäsenmaksu on maksettava 30.9.2021 mennessä ja se on voimassa 31.8.2022 saakka.

Seuran jäsenmaksun lisäksi jokaisen harjoittelijan on ostettava ikäänsä nähden sopiva Suomen Judoliiton lisenssi. Lisenssi sisältää OP Pohjolan Sporttiturva-vakuutuksen.

Päivitetty hinnasto ja ohjeet jäsenmaksun suorittamiseen löytyvät täältä.

Muksujudo alkaa vasta 28.8.

Tapiolan sali on varattu tänä viikonloppuna 20-22.8., joten muksujudo päästään aiemmasta tiedosta poiketen aloittamaan ensi viikon lauantaina 28.8.

Myös sunnuntain 22.8. vapaavuoro on peruttu.

Seuran kalenteri on jälleen ajan tasalla vuodenvaihteeseen asti. Näillä näkymin treenivuoroja ei tänä syksynä juuri peruunnu: lauantaina 27.11. ja maanantaina 6.12. sali ei ole käytössä. Syyslomaa vietämme Espoon koulujen kanssa viikolla 42 (18-24.10.), tuolloin kaikki treenivuorot ovat vapaavuoroja ja ohjattua treeniä ei ole.

Judokausi on avattu!

Tänään pidettiin kauden ensimmäiset treenit junnu- ja aikuisryhmissä, joihin oli ilahduttavasti löytänyt tiensä myös uusia harjoittelijoita. Tervetuloa mukaan!

Perjantaista 20.8. alkaen noudatamme uusia pk-seudun koronaohjeita: käytännössä kaikilla harjoittelijoilla on aina mahdollisuus treenata yksin tai esimerkiksi samassa taloudessa asuvan kanssa. Pariharjoitteiden tekeminen on jokaisen harjoittelijan oman harkinnan varassa.

Aiemmat turvallisuusohjeet ovat edelleen voimassa: matolle ei saa missään tapauksessa tulla sairaana tai oireisena ja hygieniasta pidetään huolta.

Vuosikokouksessa 31.7. seuralle on valittu hallitus (kuvassa) kaudelle 2021-2022. Onnea ja menestystä uudelle kaudelle!

Ohjeistus uusille ja palaaville harrastajille

Harjoituksiin ei ole ennakkoilmoittautumista. Pyydämme kaikkia uusia ja palaavia harjoittelijoita sekä näiden huoltajia ja muita saattajia kuitenkin huomioimaan seuraavat seikat:

1. Tule ajoissa paikalle. Urheiluhallin ovet pidetään lukossa, emmekä voi tulla avaamaan niitä enää harjoitusten alettua. Suositeltavaa on saapua hallille 10-15 minuuttia etuajassa.

2. Alaikäisten harjoittelijoiden saattajat ovat velvollisia varmistamaan, että alaikäinen pääsee judosaliin sisälle. Seuran ohjaajat eivät voi vahtia hallin käytäviä, katsomoita, ovia tai edustaa harjoitusten aikana.

3. Kaikkien uusien harrastajien tai näiden saattajien on otettava yhteys seuran edustajaan ensimmäisen käynnin yhteydessä. Näin varmistamme sen, että käytössämme on kaikkien harjoittelijoiden nimet sekä yhteystiedot.

Kaikissa ohjatuissa harjoituksissa tullaan ottamaan valokuva sekä keräämään nimilista osallistujista. Alaikäisten harjoittelijoiden saattajat poistuvat judosalista harjoitusten ajaksi ja noudattavat muilta osin kulloinkin voimassa olevia viranomaisten ohjeistuksia ja määräyksiä. Pidätämme oikeuden muutoksiin, mikäli viranomaiset päättävät uusista, toimintaamme vaikuttavista rajoituksista.