PERUSKURSSILLE!

Syksyn 2018 peruskurssi alkaa maanantaina 13.8.2018!

Peruskurssi on suunnattu 10 vuotta täyttäneille lapsille, nuorille ja aikuisille. Kurssi alkaa ohjaajien vetämällä näytöstunnilla, jossa esitellään lajia, tyypillisen harjoituksen kulkua ja seuran toimintaa. Matolle pääsee mukaan heti ensimmäisestä tunnista alkaen- verkkarit mukaan!

Peruskurssilla opitaan lajin perusteet: turvallinen ukemi eri suuntiin, ensimmäiset heitot ja sidonnat sekä pysty- ja matto-ottelemisen perusteet. Kurssi kestää noin kolme kuukautta ja huipentuu keltaisen vyön kokeeseen.

Peruskurssi harjoittelee maanantaisin 17:30-18:30 ja torstaisin 18:00-19:00. Kurssin hinta on 150 euroa (sis. jäsenyys ja vakuutus). Kurssille mahtuu noin 30 nopeinta ilmoittautujaa.

Vyökoe on vapaaehtoinen ja sen hinta on 35 euroa (sisältää judopassin ja keltaisen vyön.)

Tiedossa on tehokasta treeniä ja oppimisen iloa hyvässä seurassa, kamppailua ja taitoa. Judo antaa verrattomat liikunnalliset ja sosiaaliset taidot sekä itseluottamusta, hyviä kavereita ja kovan kunnon. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu

Ilmoittautumiset Toni (0400 857 337 / sähköposti) tai allaolevan lomakkeen kautta.

*
*
*
*

Harjoituksissa, koulutuksissa ja vyökokeissa saatetaan ottaa valokuvia ja niitä voidaan Espoon Judokerhon nettisivuilla sekä sosiaalisen median tileissä. Mikäli et halua tulla kuvatuksi, ilmoita siitä etukäteen seuran vastuuhenkilölle tai harjoitusten vetäjälle.

Henkilötietojen käsittelijän seloste käsittelytoimista