Peruskurssi

Syksyn peruskurssi alkaa maanantaina 12.8.2019 klo 17:30-18:30!

Harjoitusajat: maanantaisin 17:30-18:30 ja torstaisin 18:00-19:00
Hinta: 150 €/kausi (sis. jäsenyys ja vakuutus)

Peruskurssi on suunnattu 7 vuotta täyttäneille lapsille, nuorille ja aikuisille. Kurssi alkaa ohjaajien vetämällä näytöstunnilla, jossa esitellään lajia, tyypillisen harjoituksen kulkua ja seuran toimintaa. Matolle pääsee mukaan heti ensimmäisestä tunnista alkaen- verkkarit mukaan!

Peruskurssilla opitaan judon perusteet: turvallinen ukemi eri suuntiin, ensimmäiset heitot ja sidonnat sekä pysty- ja matto-ottelemisen perusteet. Kurssi kestää noin kolme kuukautta ja huipentuu keltaisen vyön kokeeseen. Kurssille mahtuu noin 30 nopeinta ilmoittautujaa.

Harjoitukset pidetään Tapiolan Urheiluhallilla (Urheilupuistontie 2,Espoo).

Vyökoe on vapaaehtoinen ja sen hinta on 35 euroa (sisältää judopassin ja keltaisen vyön.)

Tiedossa on tehokasta treeniä ja oppimisen iloa hyvässä seurassa, kamppailua ja taitoa. Judo antaa verrattomat liikunnalliset ja sosiaaliset taidot sekä itseluottamusta, hyviä kavereita ja kovan kunnon. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautumiset lomakkeella. Lisätietoa Tonilta (0400857337 / sähköposti).

Vastaamme kaikille ilmoittautuneille. Jos et saa ilmoittautumiseesi vastausta muutamassa päivässä, otathan varmuudeksi yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse.

Yleistä

Harjoituksissa, koulutuksissa ja vyökokeissa saatetaan ottaa valokuvia ja niitä voidaan Espoon Judokerhon nettisivuilla sekä sosiaalisen median tileissä. Mikäli et halua tulla kuvatuksi, ilmoita siitä etukäteen seuran vastuuhenkilölle tai harjoitusten vetäjälle.

Henkilötietojen käsittelijän seloste käsittelytoimista