Vuosikokous 31.7.

Espoon Judokerho ry:n vuosikokous pidetään seuran salilla lauantaina 31.7.2021 klo 13:30-14:30. Kokoukseen on mahdollista osallistua etänä; kutsulinkki toimitetaan lähempänä kokousta.

ESITYSLISTA

 • Kokouksen avaus
 • Kokouksen järjestäytyminen (puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa)
 • Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen
 • Esityslistan hyväksyminen
 • Vuoden 2020 tilinpäätöksen, vuosikertomuksen ja toiminnantarkastajien lausunnon esittely
 • Vuoden 2020 tilinpäätöksen vahvistaminen ja vastuuvapauden myöntäminen
 • Vuoden 2021 toimintasuunnitelman, tulo- ja menoarvion ja jäsenmaksun vahvistaminen
 • Hallituksen puheenjohtajan ja hallituksen jäsenten valinta
 • Toiminnantarkastajien valinta
 • Muut asiat
 • Kokouksen päätös

Hallitus valitaan joka vuosi uudestaan, joten tervetuloa mukaan kaikki seuratoiminnasta kiinnostuneet.

Sali avautuu 1. heinäkuuta!

Kaikki kaupungin kuntosalit avataan 1. heinäkuuta. Voimassa olevien rajoitusten mukaisesti kävijämäärä rajataan enintään puoleen normaalista. Kävijöiden tulee edelleen noudattaa voimassa olevia suosituksia maskin käytöstä sekä käsi- ja yskimishygieniasta.

Myös muut kaupungin sisäliikuntatilat ovat 1. heinäkuuta alkaen käytössä eli aikuistenkin harrastaminen sekä harrastuksiin liittyvä kilpailutoiminta on jälleen sallittua sisätiloissa.

Seuran treenivuorot löytyvät kalenterista. Kesällä ei järjestetä ohjattuja harjoituksia, kaikki vuorot ovat vapaavuoroja.

Kesätauolle kesäkuun alusta

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä linjasi kokouksessaan tiistaina 11.5.2021, että epidemiatilanteen kehitys mahdollistaa joidenkin alueen palvelujen avaamisen asteittain ja rajoitetusti 17.5.2021 alkaen (ks. https://www.espoo.fi/fi-FI/Kulttuuri_ja_liikunta/Liikunta/Paakaupunkiseudun_koronakoordinaatioryhm(192993)). Valitettavasti linjaus ei lievennä harrastukseemme jo tällä hetkellä kohdistuvia rajoituksia. Esimerkiksi tosiasiallisen etäisyyden mahdollistamista ja lähikontaktin välttämistä koskeva rajoitus on voimassa ainakin 31.5.2021 saakka.

Järjestämme siis vielä toukokuun ajan yhden ohjatun kuntoharjoituksen viikossa, lauantaisin 13:30–14:30. Harjoituksiin ovat tervetulleita kaikki seuran 2001 syntyneet ja sitä nuoremmat jäsenet. Harjoituksiin on ilmoittauduttava etukäteen täällä: https://doodle.com/poll/bt83keskizy272gv?utm_source=poll&utm_medium=link

Seura siirtyy kesätauolle kesäkuun alusta lukien. Ohjattuja harjoituksia jatketaan taas elo–syyskuussa; tarkempi aika vahvistetaan myöhemmin. Kesätauon aikana kaikki harjoitusvuoromme ovat vapaavuoroja, ja niihin saavat osallistua kaikki seuran jäsenet aina kulloinkin voimassa olevia rajoituksia ja linjauksia noudattaen. Mikäli kesän aikana järjestetään mitään ohjattua toimintaa, tiedotetaan siitä erikseen. Kaikki kauden 2020–2021 aikana maksetut jäsenmaksut ovat voimassa elokuun 2021 loppuun saakka.15.06

Toukokuun alkupuolella ei vielä lähikontaktia

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän linjauksen mukaisesti kaupunkien hallinnoimissa sisätiloissa voidaan järjestää ohjattua harrastustoimintaa vuonna 2001 syntyneille ja sitä nuoremmille 3.5.2021 alkaen rajoitetusti. Yksityisillä ja julkisilla toimijoilla on velvollisuus yleisölle avoimien tai rajatun asiakas- tai osallistujapiirin oleskeluun tarkoitettujen tilojen käytön järjestämisestä siten, että asiakkaiden ja toimintaan osallistuvien sekä seurueiden on tosiasiallisesti mahdollista välttää lähikontakti toisiinsa. Rajoitus on voimassa 16.5.2021 saakka.

Em. linjausten puitteissa järjestämme 16.5. asti yhä vain yhden ohjatun harjoituksen viikossa. Harjoituksiin ovat nyt tervetulleita kaikki 2001 syntyneet ja sitä nuoremmat. Lähikontaktia ei edelleenkään oteta. Harjoituksiin on ilmoittauduttava etukäteen täällä: https://doodle.com/poll/bt83keskizy272gv?utm_source=poll&utm_medium=link

Tiedotamme myöhemmin erikseen loppukuun suunnitelmista sen mukaan, jatkuuko lähikontaktikielto vielä 16.5. jälkeen.