Peruskurssi alkaa 31.1.*

Peruskurssi ja aikuisten ohjatut harjoitukset alkavat maanantaina 31.1., mikäli uusia rajoituksia ei tätä ennen tule voimaan. Tiedotamme, mikäli päivämäärä tästä vielä muuttuu.

Ilmoittautuminenhttps://forms.gle/td8dpMeJjrh3gKoC7

Alle 18-vuotiaiden (2003 syntyneet tai sitä nuoremmat) ohjatut harjoitukset alkavat maanantaina 17.1. Harjoitusajat ovat maanantaisin 17:30-18:30, keskiviikkoisin 17:30-19:00 ja torstaisin 18:00-19:00. Keskiviikon harjoitukset ovat sisältönsä ja pituutensa puolesta suunnattu etupäässä mainittua yläikärajaa lähempänä oleville judokoille, nuoremmasta päästä olevien on suositeltavaa käydä mieluummin maanantain ja torstain treeneissä.

Muksujudo alkaa normaalisti tänään lauantaina 15.1.

Peruskurssi alkaa 17.1.*

Peruskurssi ja ohjatut harjoitukset alkavat jälleen maanantaina 17.1. rajoitusten niin salliessa!

(Mikäli salit pysyisivät kiinni pidempään, aloitamme kurssin ja ohjatut treenit heti kun mahdollista.)

Muksujudo on tarkoitettu 4-6-vuotiaille muksuille. Ryhmässä opitaan judotaitoja kamppailullisten leikkien ja harjoitusten kautta. Harjoitusajat: lauantaisin 13:30-14:30. Ilmoittautuminen: https://forms.gle/x6NyRouNmMEdJ1N66

Peruskurssi on suunnattu 10 vuotta täyttäneille lapsille, nuorille ja aikuisille, joilla ei ole aiempaa judotaustaa. Harjoitusajat: maanantaisin 17:30-18:30 ja torstaisin 18:00-19:00. Ilmoittautuminen: https://forms.gle/td8dpMeJjrh3gKoC7

Jatkoryhmä on tarkoitettu judon perusteet jo hallitseville judokoille vyöarvoon katsomatta. Harjoitusajat: maanantaisin 18:30-19:30, keskiviikkoisin 17:30-19:00 ja torstaisin 19:00-20:30. Ryhmään ei tarvitse erikseen ilmoittautua, mukaan pääsee milloin tahansa.

Kisamenestystä ne-wazassa

EJK:n Anssi Lehtimäki voitti newaza-kisoissa raskaan sarjan SM-pronssia! Voiton vei BJJ-GOAT Tony Bäckman. Anssi voitti ipponilla kaksi ottelua.

EJK:n Toni Kuisma sijoittui raskaassa hienosti viidenneksi.

EJK onnittelee!

Raskaan sarjan mitalistit

Värivöitä!

Korona aiheutti pitkän tauon seuragraduoinneissa, mutta eilen päästiin pitkästä aikaa korottamaan vyöarvoja porukalla. Teron ja Tonin valvomissa keltaisen vyön kokeissa ja Petrin vastaanottamissa värivyökokeissa suoritettiin yhteensä 14 keltaista, 5 oranssia, 3 vihreää ja 5 sinistä vyötä. Valmistautuminen kannatti, sillä kokeissa nähtiin oikein napakoita suorituksia ja etukäteen mietittyjä kokonaisuuksia. EJK onnittelee vyöarvoaan korottaneita!

Tämän myötä jäämme joululomalle ja palaamme ohjattuihin treeneihin tammikuun puolella. Loma-aikana kaikki treenivuorot ovat vapaavuoroja, joilla voi käydä harjoittelemassa omatoimisesti. Tammikuussa palaamme vanhaan ryhmäjakoon, jossa uudet tulokkaat aloittavat judon peruskurssilla ja värivyöt jatkavat harrastustaan jatkoryhmässä. Muksujudo jatkuu vanhaan tapaan lauantaisin.

Junnuryhmän uudet keltavyöt
Aikuisryhmän tuoreet värivyöt
Aikuisryhmän uudet sinivyöt