Harjoitukset

Harjoitusajat

Ma Ti Ke To Pe La Su
Peruskurssi
17:30 – 18:30
Jatkoryhmä
17:30 – 19:00
Peruskurssi
18:00 – 19:00
Muksujudo
13:30-14:30
Ylemmät vyöt + vapaavuoro
15:30 – 17:00
Jatkoryhmä
18:30 – 19:30
Ylemmät vyöt + vapaavuoro
19:00 – 20:30

Ryhmät

  • Muksujudo on tarkoitettu 4-6-vuotiaille muksuille. Ryhmässä opitaan judotaitoja kamppailullisten leikkien ja harjoitusten kautta. Ryhmään voi liittyä milloin vain.
  • Peruskurssi on tarkoitettu 7 vuotta täyttäneille lapsille, nuorille ja aikuisille vasta-alkajille. Noin kolme kuukautta kestävällä kurssilla judotaitojen oppiminen aloitetaan perusasioista. Kurssi huipentuu vyökokeeseen, jossa kokelaat ansaitsevat oikeuden kantaa keltaista vyötä ja siirtyvät sitten jatkoryhmiin. Peruskurssit alkavat kaksi kertaa vuodessa, keväisin ja syksyisin.
  • Jatkoryhmä on tarkoitettu vähintään keltaisen vyön suorittaneille lapsille, nuorille ja aikuisille. Ryhmään voi liittyä milloin vain.
  • Ylempien vöiden ryhmä on tarkoitettu 15 vuotta täyttäneille nuorille ja aikuisille sekä vähintään vihreän vyön suorittaneille. Ryhmään voi liittyä milloin vain.
  • Vapaavuorolle ovat tervetulleita kaikki harrastajat ikään ja taitotasoon katsomatta. Vapaavuorolla ei ole ennalta sovittua ohjaajaa, joten kannattaa sopia treenikaveri mukaan.
  • Muiden seurojen jäsenet ovat tervetulleita ohjattuihin harjoituksiin, kunhan ilmoittautuvat harjoitusten vetäjälle.

Harjoituspaikka

Kaikki harjoitukset pidetään Tapiolan Urheiluhallilla (Urheilupuistontie 2, 02200 Espoo). Judosali on hallin alakerrassa, katsomon alla. Sisäänkäynti tapahtuu hallin vasemmasta ulko-ovesta, kierreportaat alas. Judosali on käytävän päässä.