Ryhmät

Peruskurssi

Harjoitusajat: maanantaisin 17:30-18:30 ja torstaisin 18:00-19:00

Peruskurssi on suunnattu 10 vuotta täyttäneille lapsille, nuorille ja aikuisille, joilla ei ole aiempaa judotaustaa tai joiden aiemmasta judoharjoittelusta on jo kulunut tovi. Ryhmässä judokat oppivat judon perusteet: turvallinen ukemi eri suuntiin, ensimmäiset heitot ja sidonnat sekä pysty- ja matto-ottelemisen perusteet. Kurssi kestää koko kauden (kevät/syksy) ja sen lopussa suoritetaan keltaisen vyön koe.

Ilmoittautumislomake: https://forms.gle/td8dpMeJjrh3gKoC7

Jatkoryhmä

Harjoitusajat: maanantaisin 18:30-19:30, keskiviikkoisin 17:30-19:00 ja torstaisin 19:00-20:30

Jatkoryhmä on tarkoitettu judon perusteet jo hallitseville judokoille vyöarvoon katsomatta. Ryhmässä kaikentasoiset värivyöt harjoittelevat yhdessä ja judokat saavat ohjausta oman taitotasonsa tekniikoihin ja tukea vyökokeisiin valmistautumiseen.

Muksujudo

Harjoitusajat: lauantaisin 13:30-14:30

Muksujudo on tarkoitettu 4-6-vuotiaille muksuille. Ryhmässä opitaan judotaitoja kamppailullisten leikkien ja harjoitusten kautta.

Ilmoittautumislomake: https://forms.gle/x6NyRouNmMEdJ1N66

Vapaavuoro

Harjoitusajat: sunnuntaisin 15:00-16:30

Vapaavuoro on tarkoitettu kokeneemmille judokoille omaehtoiseen harjoitteluun. Harjoituksissa voi käydä täysin vapaasti ja mukaan saa tuoda oman harjoituskaverin.

Yleistä

Harjoituksissa, koulutuksissa ja vyökokeissa saatetaan ottaa valokuvia ja niitä voidaan Espoon Judokerhon nettisivuilla sekä sosiaalisen median tileissä. Mikäli et halua tulla kuvatuksi, ilmoita siitä etukäteen seuran vastuuhenkilölle tai harjoitusten vetäjälle.

Henkilötietojen käsittelijän seloste käsittelytoimista