Värivöitä!

Korona aiheutti pitkän tauon seuragraduoinneissa, mutta eilen päästiin pitkästä aikaa korottamaan vyöarvoja porukalla. Teron ja Tonin valvomissa keltaisen vyön kokeissa ja Petrin vastaanottamissa värivyökokeissa suoritettiin yhteensä 14 keltaista, 5 oranssia, 3 vihreää ja 5 sinistä vyötä. Valmistautuminen kannatti, sillä kokeissa nähtiin oikein napakoita suorituksia ja etukäteen mietittyjä kokonaisuuksia. EJK onnittelee vyöarvoaan korottaneita!

Tämän myötä jäämme joululomalle ja palaamme ohjattuihin treeneihin tammikuun puolella. Loma-aikana kaikki treenivuorot ovat vapaavuoroja, joilla voi käydä harjoittelemassa omatoimisesti. Tammikuussa palaamme vanhaan ryhmäjakoon, jossa uudet tulokkaat aloittavat judon peruskurssilla ja värivyöt jatkavat harrastustaan jatkoryhmässä. Muksujudo jatkuu vanhaan tapaan lauantaisin.

Junnuryhmän uudet keltavyöt
Aikuisryhmän tuoreet värivyöt
Aikuisryhmän uudet sinivyöt