Vyökoe 16.12.

Ohjatut harjoitukset päättyvät viikolla 50. Kauden lopun kunniaksi järjestämme vyökokeen torstaina 16.12.2021.

Junnuryhmän vyökoe pidetään torstaina 16.12. tavallisten harjoitusten sijaan kello 18:00-19:00. Kokeeseen voivat osallistua kaikki seitsemän vuotta täyttäneet valkovyöt, joilla on seuran jäsenyys sekä Judoliiton lisenssi maksettuna. Koetilaisuudessa on käytettävä valkoista judopukua. Kokeen hyväksytysti suorittaneille myönnetään keltainen vyö.

Aikuisten sekä junnuikäisten värivöiden vyökoe pidetään torstaina 16.12. kello 19:00-20:30. Kokeeseen osallistuminen edellyttää sitä, että seuran jäsenyys sekä Judoliiton lisenssi on maksettuna, minimiaika nykyisellä vyöllä on tullut täyteen ja kaikki seuraavalle vyölle vaadittavat koulutukset ja leirit on suoritettu. Koetilaisuudessa on käytettävä valkoista judopukua. Vyöarvon korotuksesta kiinnostuneita pyydetään ilmoittautumaan ohjaajalle harjoituksissa tai sähköpostitse pj@espoonjudokerho.fi. Mikäli osallistujia on paljon, järjestetään tarvittaessa toinenkin koetilaisuus.

Vyökokeiden yhteydessä ei järjestetä muuta ohjelmaa, joten kauden viimeiset tavalliset ohjatut harjoitukset pidetään keskiviikkona 15.12. Ohjatut harjoitukset jatkuvat taas tammikuussa 2022 myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Talviloman aikana seuran vuoroilla voi käydä harjoittelemassa omatoimisesti urheiluhallin aukioloaikojen puitteissa.