Ohjeistus uusille ja palaaville harrastajille

Harjoituksiin ei ole ennakkoilmoittautumista. Pyydämme kaikkia uusia ja palaavia harjoittelijoita sekä näiden huoltajia ja muita saattajia kuitenkin huomioimaan seuraavat seikat:

1. Tule ajoissa paikalle. Urheiluhallin ovet pidetään lukossa, emmekä voi tulla avaamaan niitä enää harjoitusten alettua. Suositeltavaa on saapua hallille 10-15 minuuttia etuajassa.

2. Alaikäisten harjoittelijoiden saattajat ovat velvollisia varmistamaan, että alaikäinen pääsee judosaliin sisälle. Seuran ohjaajat eivät voi vahtia hallin käytäviä, katsomoita, ovia tai edustaa harjoitusten aikana.

3. Kaikkien uusien harrastajien tai näiden saattajien on otettava yhteys seuran edustajaan ensimmäisen käynnin yhteydessä. Näin varmistamme sen, että käytössämme on kaikkien harjoittelijoiden nimet sekä yhteystiedot.

Kaikissa ohjatuissa harjoituksissa tullaan ottamaan valokuva sekä keräämään nimilista osallistujista. Alaikäisten harjoittelijoiden saattajat poistuvat judosalista harjoitusten ajaksi ja noudattavat muilta osin kulloinkin voimassa olevia viranomaisten ohjeistuksia ja määräyksiä. Pidätämme oikeuden muutoksiin, mikäli viranomaiset päättävät uusista, toimintaamme vaikuttavista rajoituksista.