Toukokuun alkupuolella ei vielä lähikontaktia

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän linjauksen mukaisesti kaupunkien hallinnoimissa sisätiloissa voidaan järjestää ohjattua harrastustoimintaa vuonna 2001 syntyneille ja sitä nuoremmille 3.5.2021 alkaen rajoitetusti. Yksityisillä ja julkisilla toimijoilla on velvollisuus yleisölle avoimien tai rajatun asiakas- tai osallistujapiirin oleskeluun tarkoitettujen tilojen käytön järjestämisestä siten, että asiakkaiden ja toimintaan osallistuvien sekä seurueiden on tosiasiallisesti mahdollista välttää lähikontakti toisiinsa. Rajoitus on voimassa 16.5.2021 saakka.

Em. linjausten puitteissa järjestämme 16.5. asti yhä vain yhden ohjatun harjoituksen viikossa. Harjoituksiin ovat nyt tervetulleita kaikki 2001 syntyneet ja sitä nuoremmat. Lähikontaktia ei edelleenkään oteta. Harjoituksiin on ilmoittauduttava etukäteen täällä: https://doodle.com/poll/bt83keskizy272gv?utm_source=poll&utm_medium=link

Tiedotamme myöhemmin erikseen loppukuun suunnitelmista sen mukaan, jatkuuko lähikontaktikielto vielä 16.5. jälkeen.