Kevätkausi 2021 alkaa rajoitetusti

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä linjasi 27.1. kokouksessaan, että lasten ja nuorten liikunta-, kulttuuri- ja nuorisoharrastustoiminta avautuu Espoon, Helsingin, Kauniaisten ja Vantaan kaupunkien hallinnoimissa sisätiloissa 1.2.2021 alkaen. Alle 20-vuotiaiden liikunta-, kulttuuri- ja nuorisoharrastustoiminta voidaan käynnistää 1. helmikuuta alkaen Espoon, Helsingin, Vantaan ja Kauniaisten kaupunkien hallinnoimissa tiloissa rajatusti ja erityistä terveysturvallisuusohjeita noudattaen. Toiminnassa noudatettaviin periaatteisiin voi tutustua täällä: https://www.espoo.fi/fi-FI/Alle_20vuotiaiden_harrastustoiminta_alka(190987)

Em. turvallisuusohjeet huomioiden alamme järjestää ohjattuja harjoituksia lauantaista 6.2.2021 alkaen. Aluksi ohjattuja harjoituksia järjestetään vain kerran viikossa, mutta määrää voidaan myöhemmin kasvattaa. Harjoituksiin ovat tervetulleita kaikki alle 20-vuotiaat seuran jäsenet, mutta osallistumisesta on ilmoitettava etukäteen. Harjoituksissa ei tehdä mitään pariharjoitteita, leikkejä tai muita harjoitteita, joissa turvavälejä ei tosiasiallisesti voitaisi noudattaa. Käytännössä ohjelma koostuu yksin tehtävistä harjoitteista, kuten ukemeista, vartalonhallinta- ja lihaskuntoliikkeistä sekä venytyksistä. Harjoituksiin osallistuvat henkilöt ja alaikäisten tapauksessa myös vanhempansa ovat osaltaan velvollisia varmistamaan, että turvallisuusohjeita noudatetaan. Käyttehän siis ohjeet tarvittaessa läpi lapsenne kanssa.

Harjoituksiin voi ilmoittautua täällä: https://doodle.com/poll/pqmhm5vrx79dwmb4?utm_source=poll&utm_medium=link