PÄIVITETTY: Kevätkausi alkaa aikaisintaan 1.2.2021

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä on jatkanut voimassa olevia rajoituksia ja suosituksia 10.1.2021 saakka. Mikäli rajoituksia ei tästä enää jatketa, alkavat ohjatut harjoitukset taas viikolla 3 eli maanantaina 18.1.2021. Ryhmäjaot ja aikataulut ovat samat kuin syyskaudella. Mikäli tilanne muuttuu, tiedotamme tästä kotisivuillamme sekä seuran WhatsApp-ryhmässä.

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä on päättänyt jatkaa voimassa olevia rajoituksia 31.1.2021 saakka. Kevätkausi alkaa siis aikaisintaan maanantaina 1.2.2021. Tiedotamme kotisivuillamme sekä WhatsAppissa, mikäli kauden alku tästä vielä siirtyy.

Kauden alkaessa kaikkiin ryhmiin otetaan uusia harjoittelijoita. Ryhmiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen; riittää, kun ilmestyy harjoituksiin paikalle. Varusteiksi ensimmäisiin harjoituksiin riittävät sisäliikuntavaatteet, suihkusandaalit sekä juomapullo. Jalat ja kädet on pestävä huolellisesti pukuhuoneessa ennen judosaliin saapumista.

Seuran pääasiallisia tiedotuskanavia ovat kotisivut sekä WhatsApp-ryhmä, johon kutsulinkin saa pyytämällä. Kiireellisistä asioista tiedotetaan lisäksi sähköpostitse kaikille jäsenmaksun maksaneille.