Loppuvuoden ohjatut treenit peruttu

Moi, taistelijat. 🥋 Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä on päättänyt keskeyttää kaiken sisätiloissa tapahtuvan harrastustoiminnan. Myös kaupungin omistamat sisäliikuntatilat, kuten oma judosalimme, menevät kiinni. Rajoitukset ovat voimassa ensi maanantaista 30.11. sunnuntaihin 20.12. asti.

Tätä myötä syyskausi 2020 oli pitkälti tässä. Tiedotamme lähempänä vuoden vaihdetta, millä aikataululla harjoittelu jatkuu taas tammikuussa. Syyskaudella ostetut jäsenyydet ovat voimassa ensi syksyyn saakka, eli kevätkaudella voi lajin pariin palata samalla maksulla. Junnuikäisten vyökokeille etsitään sopiva aika alkuvuodesta 2021, kun normaali harjoitustoiminta on taas saatu kunnolla käyntiin.

Ei kai tässä muuta kuin hyvää ja ehdottoman judollista joulun odotusta kaikille! 🎄

*

The gym will be closed from next Monday until 20 Dec. Normal practice to resume in January 2021, more precise information TBA later. Wishing everyone a great, relaxing & disease-free rest of the year! 🎄